Frankfurt here I come!

Na lang wachten was het 7 februari zover!
Al mooi op tijd ging ik op pad, Chiel mijn man heeft mij naar station Meppen in Duitsland gebracht, daar ben ik op de trein gestapt. Naar 1x overstappen kwam ik op het station van Frankfurt aan, super groot en moest echt even kijken welke richting ik op moest.
Bij de info gevraagd hoe ik het snelst lopend bij mijn hotel kon komen, was niet zo heel moeilijk, maar toch ook even een plattegrond mee gevraagd.
Met buiten heerlijk het zonnetje, maar wel koud, op weg naar het 4 sterren hotel.

Ik en een plattegrond….dat gaat niet echt samen hihi maar gelukkig na maar 1x fout gelopen te zijn toch op de plek van het hotel!
Heb er echt even rustig naar gekeken, het zag er super netjes uit, voelde mij al lekker verwend.
Nadat ik mij ingecheckt had ben ik na mijn kamer gegaan, die er SUper uitzag!!

Even lekker gerelaxet en mijn telefoon opgeladen.
Ik was bewust op tijd naar Frankfurt gegaan om ook wat van de stad te kunnen zien, dus….naar beneden en daar gevraagd of zij ook een leuke wandeling voor mij wisten?
Natuurlijk! Uiteindelijk een mooie wandeling gemaakt van zo’n 2 uur, eerst langs de Main de rivier waar het hotel aanstaat en waar ik ook het uitzicht op had vanuit mijn kamer.
Daarna richting het centrum, daar een paar winkels in geweest en verder gelopen aan de hand van een kaart, ja inderdaad fout gelopen, rondje extra en verder richting het opera gebouw, prachtig van buiten, helaas niet binnen kunnen kijken…

Verder gelopen over de “Taunusanlage”, dat is een groenstrook met gras, bomen en een fiets/wandelpad.
Vanaf daar de weg terug gezocht naar het hotel en ondertussen ergens een lekker broodje en wat drinken gehaald.
Dit lekker op de kamer genuttigd en heerlijk met de benen omhoog en een boek gelezen de tijd tot 21:30 doorgebracht op de kamer.
Om 21:30 werd ik beneden verwacht om kennis te maken met de andere demonstratrices en de afgevaardigde van Duitsland en Frankrijk, en tevens werden we voorgesteld aan de nieuwe directrice van het kantoor van Europa!
Heel gezellig gekletst en er kon nog gegeten worden…wat ik niet heb gedaan, was mij veel te laat, dan kan ik niet slapen.
Na afloop naar mijn kamer.

Na een korte nachtrust….niet kunnen slapen door veel lawaai buiten, ja als je in een dorp woont, ben je dat niet meer gewend.
Om 8:15 met de andere demonstratrices ontbeten en zorgen dat we om 9:15 klaar stonden want de taxi zou ons halen en naar het kantoor van Stampin’Up brengen.
Daar aangekomen werden we verwelkomd door Damir en Stephan. Na een bakkie thee hebben we een rondje kantoor gedaan. We hebben kennis gemaakt met de stemmen aan de telefoon, die we horen als we bellen met het supportteam. Erg leuk om ze te zien, en te zien waar ze zitten te werken.

Ook hebben we kennis gemaakt met de anderen die op kantoor werken totaal tussen de 15-20 medewerkers.
Na het rondje nog een bakkie en toen op naar het distributiecentrum, dat was een dik half uur rijden. SUper gaaf om daar rond te lopen en te zien hoe je pakket bij elkaar word gepakt en verstuur klaar word gemaakt.
Mooi systeem hebben ze!

Na de rondleiding hebben we met elkaar gegeten, een heerlijke schnitzel met champignonsaus en frietjes, was heerlijk, gezellig gezeten en mekaar wat beter leren kennen, maar het was ook weer tijd om te gaan want we zouden nog met Charlotte Harding aan de workshop gaan!

Tijdens de workshop zouden we 3 kaarten maken, helaas moest ik het bij 2 laten want mijn taxi stond alweer klaar om mij naar het centraal station te brengen.
Afscheid genomen en op weg naar de trein.

De trein stond al klaar, dus kon mooi instappen, vertrek was keurig op tijd helaas aankomst te laat, we moesten wachten voor het station omdat er mensen over het spoor aan het lopen waren, lang leve de carnaval, niet dus!!
Ik had nog hoop dat ik op tijd de volgende trein zou kunnen pakken ik had namelijk 25 minuten overstap tijd, uiteindelijk op het station op tijd alleen de volgende trein niet….dus te laat vertrokken vanaf Köln op weg naar Münster, nu al wetend dat ik de aansluiting niet zou halen, en nu….Chiel maar gesmst of hij even kon kijken of er nog een andere trein mij naar Meppen zou kunnen brengen….helaas zou dat de volgende dag pas het geval zijn had Chiel ontdekt, hij zat ondertussen al in de auto om mij op te gaan halen, wat een schat is hij toch!!
Op het station aangekomen belde Chiel mij waar ik was….we waren ongeveer tegelijk aangekomen, dankbaar dat Chiel mij was komen halen, in de auto op weg naar huis.
Oost west thuis best.

SUper ervaring gehad!!
Stampin’Up bedankt voor de perfecte verzorging.

Crea groet van Laura

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *