Jubileum 5 januari, 5 jaar Stampin’ Up! demonstratrice

Mijn Stampin’ Up! avontuur begon op 5 januari 2016, nu inmiddels (bijna) 5 jaar geleden. In die jaren ben ik echt als hobby demo bezig geweest, en er met volle teugen van genoten. Nieuwe teamleden verwelkomd, oude en nieuwe workshoppers, inmijnhokkie ontvangen. Met heel veel plezier de verschillende workshops gegeven. Kaarten gemaakt en ook verkocht. Op een markt gestaan en ik zou afgelopen jaar op een beurs gaan staan, helaas ging dat niet door wegens corona en door corona ook verschillende workshops niet kunnen geven. Maar wel wat pakketten kunnen samenstellen om op die manier wat moois aan de vrouw te brengen.

Dit nieuwe, 5de jaar wordt anders , ik ga mijn hobby naar business veranderen! Hoe? Nou ik heb mij ingeschreven bij de KVK moet nog met een afspraak het officieel bevestigen, maar de eerste stappen zijn gezet. Malissa, mijn dochter, heeft deze mooie website opgezet en samen gaan we hieraan verder bouwen, ik ben niet zo heel handig met dit soort dingen, maar al doende leert men, zeggen ze wel eens, haha. Een facebook business pagina aangemaakt Mijn blog van blogspot is er, bijna niet meer, en zit nu op deze website.

Via deze website hoop ik ook andere mensen te kunnen bereiken, die graag een kaart van mij willen kopen, maar te ver weg wonen om even te komen kijken. Heb je vragen of interesse in iets, kun je me altijd bereiken via het contact formulier.

Creatieve groet van Laura

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *