Oude/nieuwe catalogus

Nog tot en met 3 mei is de oude catalogus “geldig”, maar het is wel al retired /uitlopend, wat inhoud dat het is op=op.

Wil je nog iets heel graag, kan ik kijken of het nog te bestellen is, maar ik kan geen zekerheid geven.

In tussen heb ik de nieuwe catalogus besteld en komt aankomende week binnen, jippie!!!

Heb jij belangstelling bij een catalogus, en heb jij het afgelopen jaar bij mij besteld, dan kan je hem gratis bij mij ophalen, of tegen verzendkosten stuur ik hem naar je toe.

Ben je nog geen klant bij mij, dan kan je hem bij ophalen tegen een vergoeding van €2 of bij verzenden €2 en verzendkosten, doe je dan een bestelling bij mij, dan krijg je €2 korting.

Doordat ik demo ben heb ik de catalogus al een poosje in huis, en ik moet zeggen, hij is erg mooi, er staan SUper mooie sets in, echt waar.

En ja ook al verschillende sets in huis, dat is ook zo’n voordeel dat mag je pre-orderen zoals dat heet. Zo mooi is dat als demo, ook jij kan demo worden bij ons in het team, o ja?? Ja, hoe?

Door middel van het starterspakket te bestellen, deze kost €129 en je mag helemaal zelf uitkiezen wat je mooi vindt voor €175, uit de oude / huidige en nieuwe catalogus, en daarbij krijg je ook nog een businesspakket, wat er zit? Catalogussen die op dat moment lopen, bestelformulieren enz. Een mooi begin om als hobby demo mee aan de gang te gaan, wil je wat meer, is dat ook mogelijk, ik help je er graag bij.

Stuur rustig een berichtje naar laura@inmijnhokkie.nl of app of bel naar 06-30935734

Fijne dag vandaag

Creatieve groet van Laura

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *