Hallo ik ben Laura Pijpstra en getrouwd met Chiel, samen hebben we 2 mooie dochters, Malissa en Anika. Wij wonen in het prachtige Oosterhesselen in Drenthe. Waar wij volop genieten.

Waarom “inmijnhokkie”? Zul je wel denken…. Toen wij hier kwamen wonen was er een overkapping achter het huis die aan 3 kanten dicht zat, de vorige eigenaar had daar zijn houtzagerij gebeuren onder. Ik had en heb zoveel hobbyspullen dat ik daar graag een eigen plek voor wilde, in het huis was daar geen plek voor, en zodoende hebben wij die overkapping verbouwd tot iets wat geïsoleerd was en aan 4 zijden dicht. Als de vraag werd gesteld: Waar is papa? Kwam daar het antwoord op:” Papa is mijn hokkie of papa is in jouw hokkie aan het werk”. Eigenlijk is dat vanaf toen blijven hangen en ik vind het een mooie en herkenbare naam voor mij en waar ik zit.

Ik ben graag aan het knutselen, met van alles en nog wat, maar het liefst maak ik mooie kaarten, en geef ik graag workshops aan kleine groepjes. Sinds 5 januari 2016 ben ik demonstratrice van Stampin’ Up! geworden, en nog steeds erg blij dat ik ingestapt ben. Waarom? De artikelen van Stampin’ Up! zijn zo goed op elkaar afgestemd dat je niet lang hoeft te zoeken naar wat bij elkaar past. En het is van een zeer hoge kwaliteit, wat erg fijn is als ik met deze producten werk, waar ik volledig achter sta en met veel plezier gebruik. 

Ook interesse om eens een workshop te volgen? Belangstelling om demonstratrice te worden van Stampin’ Up! ? Mail of bel gerust, dan maken we een afspraak.